Over ons

Medische keuringen AMSTERDAM

Over Van den Dolder Medical Services

Mijn naam is M.N. van den Dolder en ik heet u van harte welkom in onze praktijk en op deze website. Ik ben arts en heb deze onafhankelijke praktijk opgezet om medische keuringen en onderzoek toegankelijk te maken voor particulieren en bedrijven. Voor veel situaties is een medische keuring of medische verklaring soms nodig of vereist. Ik heb uitgebreide klinische ervaring als arts in de ouderenzorg, op de spoedpost van het ziekenhuis en in de psychiatrie. Ook heeft de tropengeneeskunde en het reizen in het algemeen mijn bijzondere aandacht getrokken. Een adequaat reisadvies en door een LCR-geregistreerd gele koorts centrum te zijn, dragen we ons steentje bij aan de medische advisering van reizigers.

Het is mijn missie om een medische keuring of een consult reizigersadvisering te verzorgen waarbij een persoonlijke benadering voorop staat. Daarbij zijn samenwerking, kwaliteit en professionaliteit de kernwaarden die we willen uitstralen met deze praktijk.

In onze praktijk werken wij direct samen met gespecialiseerde bedrijfsartsen en een gecertificeerd medisch laboratorium; door deze directe samenwerking hebben we alle kennis aan boord en kunnen wij bijna alle soorten medische keuringen en medische verklaringen verzorgen.

De medische praktijk

De medische keuringen worden verricht in de praktijk op IJburg in samenwerking met Certus Arbo in Amsterdam.

Het adres is:

Maria Austriastraat 2
1087 CJ Amsterdam

van den dolder medical services
verzekeringskeuring